AVENTURIN

STEN OG KRYSTALLER

Birggitte Silkeblomst

Vækst , forandring , manifestation.


 


                 Aventurin


Er du trist til mode, og føler at livet er imod dig, da er den grønne aventurin en god støtte, idet det er en overflodssten, der giver lykkefølelse, held og glæde i både arbejde, kærlighed, spil og pengesager. Det er også en ønskesten der giver troen på livet tilbage, og den giver dig en følelse af, at intet er uopnåeligt for dig.

Er god til allergi, depression, eksem, forhøjet blodtryk ,hoste, hovedpine, immunsystemet, infektioner, kredsløbslidelser, kvalme, migræne, nervøsitet, nyreproblemer, psykosomatiske lidelser, sorg, stress, struma, svimmelhed, synsevnen, thymuskirtlen, transportsyge, øjenproblemer, øreproblemer, øresusen, åreknuder.

         Aventurin blå


Blå aventurin kan give styrke til dem, der er skrøbelige og svage . Den balancerer dine følelser . Aventurin er en positiv sten , det er et godt valg for alle, der ønsker at øge deres sundhed , trivsel og velstand .

Blå Aventurin er en ret stærk sten, der arbejder på dit halscentret . Arbejder du med den i længere tid vil du opleve, at gamle vaner og mønstre virkelig begynder at vakle og vil løsnes. Du vil opleve at dit fundament bliver styrket, og der vil igen blive trygt for dig at være i det fysiske.

BESTILLING

SMS PÅ                        28438237


ELLER EMAIL Bogfinkerne@live.dk


BETALING

MED MOBILE PAY PÅ TLF. 28438237


ELLER VI FINDER UD AF BANKOVERFØRELSE.
Copyright © All Rights Reserved