JASPIS

STEN OG KRYSTALLER

Birggitte Silkeblomst

Vækst , forandring , manifestation.


                                                     Jaspis grøn


Grøn jaspis hjælper dig med at integrere alt det, du har lært indtil nu. Den får dig til at se, hvor langt du er kommet. Selvom du måske synes, det er de samme problemstillinger, der bliver ved at dukke op, så får denne sten dig til at se, at måske er det de samme problemstillinger, men du er hurtigere til at opdage dem og gøre noget ved dem.

Giv dig selv et skulderklap for alt det, du har nået indtil nu i dit liv og se fremad med håb og fortrøstning, er hvad denne sten vil fortælle dig. Giver styrke og mod. Arbejder med alle chakra

     DALMATIN JASPIS


Dette er en sten, som mange tiltrækkes af, både børn og voksne. Navnet stammer selvfølgelig fra hunderacen med de mange pletter. Dalmatin-Jaspis er god, når man skal til at løse svære opgaver. Den giver nemlig mod og gennemslagskraft. Det er en meget stræk sten, som kan hjælpe med at styrke kontakten til din indre kraft.

Den kan også bringe glæde og styrke samhørigheden mellem 2 mennesker.

          Ocean jaspis kan bruges til at forløse følelser i Solar Plexus området.

Ocean jaspis giver jordforbindelse. Ændringerne sker på en blid fremadskridende måde. Ocean jaspis har en særlig effekt på følelserne. Når du bruger den kan den bringe gamle ubearbejdede følelser op til overfladen. Man kan tænke på det som at bringe et turbulent følelsernes hav til overfladen.

Ocean jaspis har en beroligende effekt. Når du arbejder med denne sten, kan du få fornemmelsen af at de følelser der tidligere var under overfladen ikke længere er så vigtige eller så slemme som de føltes da de var ubevidste eller undertrykte. I stedet kan du have en følelse af ro, lige som havet efter en storm.

Rød jaspis


Er en af de mest fysisk healende sten, den giver ro, tryghed og stabilitet og fremmer mod og robusthed. Giver jordforbindelse og er en stor hjælp ved fysiske smerter. Rød jaspis har gavnlig indflydelse på seksuelle ubalancer. Den hjælper på blærelidelser, kvalme, mave-tarm problemer, blodforgiftninger, infektioner og underlivssmerter, menstruationssmerter og for kraftige blødninger.

Har du ondt i ryggen, hjælper det ofte med en Rød Jaspis i hver bukselomme.

Rød Jaspis har en energi som er meget dynamisk og energigivende for både krop og sind, og det er en sten, der stort set kun arbejder på det fysiske plan. Rød Jaspis er god mod alle former for psykiske og fysiske smerter, idet den hele tiden søger at skabe balance i kroppen.

                                                                     Landskabsjaspis


gør dig bevidst om dit ansvar i universet. Find din landskabsjaspis, find din plads i universet, udfyld din opgave og tag ansvar for verdens situation.


Landskabsjaspis viser dig dit indre landskab og trækker de billeder frem fra din fortid, som du skal have afklaret i forhold til nutiden. På en god og rolig måde trævles de mønstre op, som tidligere har hindret dig i at komme videre.


Landskabsjaspis giver selvindsigt, den forhindre dig i at ”hænge fast” i dine negative tanke- og handlingsmønstre mens du arbejder på at slippe dem. Du skal selvfølgelig arbejde på at ændre dine negative sider, men der er ikke nogen grund til at dyrke dem – Landskabsjaspis hjælper dig let og elegant over den hindring.


Gennem meditation med denne sten, kan du lære at mærke og følge jordens puls. Den vækker dine følelser med og omkring jorden og dens miljø. Den rummer informationer om gamle kulturer, som vi kan kombinere med nutidens teknologi.


Landskabsjaspis virker beroligende og samlende. Det er som at mærke sin samhørighed med universet.

BESTILLING

SMS PÅ                        28438237


ELLER EMAIL Bogfinkerne@live.dk


BETALING

MED MOBILE PAY PÅ TLF. 28438237


ELLER VI FINDER UD AF BANKOVERFØRELSE.
Copyright © All Rights Reserved