LABRADORIT

STEN OG KRYSTALLER

Birggitte Silkeblomst

Vækst , forandring , manifestation.


                                                                                      LABRADORIT


Labradorit er forbunden med meget mystik og er en meget beskyttende sten! Den stimulerer og aktiverer dine intuitive evner samtidig med, at den sørger for at du ikke slipper jordforbindelsen. Den er meget energigivende sten som hjælper dig med at hente ekstra ressourcer. Labradorit forviser frygt og usikkerhed. Styrker troen på dig selv. En sten for ændringer hvor den giver styrke og udholdenhed.Healing:Labradorit ”behandler” lidelser i øjet og hjernen. Den fjerner stress og regulerer stofskiftet. Den hjælper på forkølelser, gigt og reumatisme. Den siges at balancere hormoner og fjerne menstruations smerter og sænke blod trykket.Labradorit: Labradorit healer på hullet i solar plexus, fylder dig op med æterisk energi, den giver nye ressourcer.

En labradorit er ikke noget særligt når du lige ser den, men tager du den op i hånden og ser den i lyset fra forskellige vinkler, vil et sandt panorama af farver spille for dine øjne. Dette er billedet af labradorittens fysiske og psykiske karakteristika. Livet og vi selv kan være som labradoritten, trætte og helt uden glans, men gider vi bruge tiden på at se tingene fra andre vinkler end dem vi normalt bruger - så ser det hele straks anderledes ud. Er du kørt træt, sidder du fast i gamle mønstre og forhold, trænger dit liv til ny inspiration, og tør du slippe det kendte - så kunne labradorit være noget for dig.

Labradorit er en meget energigivende sten, der giver dig dine kræfter tilbage, når du føler dig træt og udkørt. Den hjælper dig til at hente dine ekstra ressourcer ind.

Den stimulerer og aktiverer dine intuitive evner samtidig med at den sørger for, at du ikke slipper jordforbindelsen.

Fysisk: kan du anvende labradorit ved stofskifte- og fordøjelsesproblemer, ved synsforstyrrelser og mod angst.Hvis du ønsker stimulation af dit hjerte chakra og dit solar plexus chakra er labradorit en god sten.

Pyrit


er en kraftig sten, der virker ind på især hals- og pandecentret. Den spejler lyset og sender det videre i mange forskellige retninger. Den spejler også vores fysiske og psykiske tilstand og viser os den. Den åbner for kreativiteten og får renset ud i ubalancer så vi igen kan blive skabende.


Den løsner op for spændinger i maveområdet og er god mod forstoppelse.

BESTILLING

SMS PÅ                        28438237


ELLER EMAIL Bogfinkerne@live.dk


BETALING

MED MOBILE PAY PÅ TLF. 28438237


ELLER VI FINDER UD AF BANKOVERFØRELSE.
Copyright © All Rights Reserved