PERIDOT

STEN OG KRYSTALLER

Birggitte Silkeblomst

Vækst , forandring , manifestation.


                Peridot


Peridot er en varm og venlig sten, der giver dig

forståelse for de forandringer, der er sket i dit liv,

og hjælper dig med at fjerne det, der har svækket

din personlige udvikling.

Den er god til Angst, angst for mørke, artritis (ledegigt), fordøjelsessystemet, hjerteproblemer, hudproblemer, immunsystemet, kvalme, fødsler (letter), mavesår, melankoli, menstruationssmerter, migræne.

Apophyllit er et vandholdigt kalium-kalciumsilikat. Den findes i farveløs, hvid, lys gul, grøn, blå og rosa. Denne krystal har en så stor skønhed, at den langt overstråler de fineste bjergkrystaller (det visuelle indtryk). Man kan fortabe sig i dens spil og farver. Dette er virkelig en krystal, det vil være synd og skam at gemme bort. Apophylitten skaber forbindelse mellem det spirituelle og det fysiske plan. Den letter erkendelsesprocesser, idet den formidler en åbning af bevidsheden fra vores tidligere inkarnationer. Vælger du at arbejde med Apophyllitten, kan du bruge den til astralrejser (ud-af-kroppen-oplevelser) Du vil ikke fortabe dig i andre dimensioner, for Apopyllitten har sit faste og sikre tag i dig.
Mediterer du på den, kan du koncentrere din telepatiske evne. Apophyllitten søger Lyset og Sandheden og den er som et eventyr. Blot det at kigge på den, bringer eventyret ind i din sjæl og leder dine tanker mod stjernerne.

BESTILLING

SMS PÅ                        28438237


ELLER EMAIL Bogfinkerne@live.dk


BETALING

MED MOBILE PAY PÅ TLF. 28438237


ELLER VI FINDER UD AF BANKOVERFØRELSE.
Copyright © All Rights Reserved