IKKE STEN

STEN OG KRYSTALLER

Birggitte Silkeblomst

Vækst , forandring , manifestation.


Armbånd med Lavasten og sten i de 7 chakra farver


Lava Sten er en beskyttende og styrke givende sten. Den stimulerer dig når du føler dig ængstelig og svag. Den giver dig stabilitet ved store forandringer og styrker dig til at bevare en fredfyldt sjæl, på en mild og behagelig måde. Anker sten som giver dig jordforbindelse og en meget god sten når du gennemgår store forandringer i dit liv. Lava Sten hjælper med at formindske dine negative karakters træk, og hjælper dig med at finde ud af hvor du skal forbedre din karakter.

Rod-chakra: rød sten fremmer følelsen af sikkerhed, stabilitet, tryghed, selvværd og ro. Den giver dig balance, vitalitet, velvære, jordforbindelse og evnen til at være positiv i fællesskab med andre. Fysisk harmoniserer rød den nederste del af rygsøjlen, knoglerne, endetarmen, benene, fødderne, anklerne, knæene og æggestokkene/testiklerne.

Sakral-chakra: gul med rød ( orange ) sten fremmer kreativitet, skaberkraft og en følelse af frihed. Den sætter dig i god kontakt til dine følelser og vil hjælpe dig med at føle begejstring, entusiasme og dynamik samt tillid, nærvær og omsorg. Fysisk harmoniserer orange tyktarmen, blindtarmen, nyrerne, binyrerne, blæren, milten, lænden og kønsorganerne.

Solar plexus-chakra: tigerøje sten fremmer følelsen af selvværd, selvrespekt, selvdisciplin og karakterstyrke. Den hjælper dig med at være dig selv og tage 100% ansvar for dit eget liv, dvs. evnen til bevidst at forme dit eget liv, som du vil have det. Den sætter dig i stand til at identificere dine mål og sætte handling bag ordene. Du vil føle dig energiladet og have modet til at hoppe ud af boksen. Fysisk harmoniserer gul mavesækken/fordøjelsen, leveren, galdeblæren, musklerne, tyndtarmen, midterste del af rygsøjlen og bugspytkirtlen.

Hjerte-chakra: gul sten (citrin ) hjælper dig med at åbne for den naturlige varme, hjertelighed og glæde, der åbner dine medmenneskers hjerte, vækker deres tillid og gør dem glade. Den hjælper dig med at vise taknemmelighed, venlighed og medfølelse og giver dig evnen til at tilgive dig selv og andre. Den fylder dig med ungdommelig livskraft og giver dig en strålende aura. Fysisk harmoniserer grøn hjertet, lungerne, bronkierne, kredsløbet og thymus-kirtlen.

Hals-chakra: turkis sten fremmer din viljestyrke, kommunikation og giver dig handlekraften til at manifestere dit unikke jeg. Den giver dig adgang til din højere kreativitet, din personlige autoritet, din tillid til dig selv og andre og verden omkring dig. Den hjælper dig på vej mod at udtrykke dig åbent og uden frygt. Fysisk harmoniserer blå svælgets nervebundt, stemmebåndene, skjoldbruskkirtlen, skuldrene, strubehovedet, nakken, spisevævet, tungen, kæbeområdet og ørerne.

Pande-chakra: blå sten stimulerer både din højre og venstre hjernehalvdel. Den højre har med følelser, kreativitet og intuition at gøre, mens den venstre har med intelligens, overblik og sprog at gøre. Den lilla farve hjælper med at åbne op for kreativitet, inspiration og er dit center for dyb koncentration, som fx i meditation. Den hjælper dig med at visualisere dit mål og skabe storslåede, kreative handlinger. Fysisk harmoniserer lilla øjnene, næsen, bihulerne, hjernen, nervesystemet, hypofysen og pinealkirtlen.

Krone-chakra: lilla sten er din kontakt med livets dybere mening. Den forbinder dig med dit kald og giver dig en ren og klar bevidsthed samt en knivskarp intuition og intelligens. Den sætter dig i stand til at hengive dig til noget, der er højere og mere betydningsfuldt end dig selv. Den fremmer desuden en høj grad af empati og lader dig udstråle lys, kærlighed og visdom, der åbner andres hjerter. Fysisk harmoniserer violet storhjernen, neo cortex, cerebral cortex, cerebral plexus, isselappen og pinealkirtlen.

                       ORGON/ORGONIT

Fordele ved at arbejde med eller bare en orgon/orgonit er at den


· Forbedrer din sundhed


· Klare følelsesmæssige og energi blokkeringer


· Tilfører mennesker og dyr universelle kraftfulde energier


· Forvandler negative energier til possitive


· Øger måske din velstand


· Giver mere vitalitet og en afslappende søvn


· Giver et mere harmonisk hjem og arbejdsplads


· Åbner for åndelige og psykiske kanaler


· Forbedre din tilstand af velvære og fred og

øger din lykke og glæde

Som et elementært metal er dets tal 83 på det periodiske system.


Regnbuefarvet Bismuth er en vidunderlig sten til brug ,hvis der skal være mere fokus til visualiseringer og på psyk/shamaniske rejser. Den kan forhindre dig i at blive overvældet af alle dine ansvarsområder, samtidig med at du øger dine energiniveauer for at håndtere dem.Bismuth lindrer følelser af ensomhed/isolation. Det er en forandringssten, der hjælper med at tilpasse dig forandring, på en mere rolig måde og på en mere sikker måde. Bismuth opfordrer til sammenhold.Fysisk brug Bismuth til at reducere feber; finde nye måder til at håndtere kroniske sygdomme; letter virkningerne af degenerative muskel problemer, og få dig tilbage på dine fødder efter større operationer.Som en transformations sten, beroliger den uorden, og hjælper med at skubbe ændringer i den rigtige retning med en fysisk vitalitet, der forbinder dig til "alt, hvad der er".


Den giver Klarhed.Giver en befriende og næsten barnlig utvungethed og naturlighed, der gør livet lettere og sjovere at leve.


Fremmer venskaber og er god til at skabe social sammenhold.Giver en frihed og uafhængighed der kan betyde, at nye mål kan nås.

NOGET AF BESKRIVELSEN STAMMER FRA

www.krystal-healerhuset.dk

                 Perle


Giver renhed, klarhed og orden. Forståelse for de virkelige værdier i tilværelsen - kærlige følelser, tanker og handlinger. Perlen symboliserer menneskets udvikling og kamp for at forenes med og forstå vores eget indre. Den viser os, at uanset hvor ubetydelig vi selv synes, at vi er, så er det muligt for alle mennesker at opnå perlens skønhed både udvendigt og indvendigt.

FORSTENET TRÆ:


Giver styrke på alle områder. Hjælper os af med de små irritations momenter der hele tiden dukker op, og hjælper til at fjerne bekymringer der skyldes ubetydelige ting.

Forstenet træ kan hjælpe når man føler sig fastlåst eller at tiden står stille. Den hjælper at genskabe balance og skabe en base for at sætte sig nye mål og gå en ny vej. Det er også en meget god anker sten som giver jord forbindelse. Hjælper dig at nå dine mål og forøger din koncentration.

 

Healing:

Forstenet træ hjælper på problemer når du har ondt I ryggen, lænden eller hofterne. Styrker skelettet, huden og hår.


Forstenet træ samler flyvske energier.

BESTILLING

SMS PÅ                        28438237


ELLER EMAIL Bogfinkerne@live.dk


BETALING

MED MOBILE PAY PÅ TLF. 28438237


ELLER VI FINDER UD AF BANKOVERFØRELSE.
Copyright © All Rights Reserved