KVARTS

STEN OG KRYSTALLER

Birggitte Silkeblomst

Vækst , forandring , manifestation.


                    FORSKELLIGE KVARTS

                                                       Rosa kvarts


Rosakvartsen symboliserer kærlighed, ro og harmoni og er sten der lærer os tilgivelse. Den giver tryghed og er god mod skadelige strålepåvirkninger. Den styrker kærlighedskraften i dit liv og til dig selv. Den fremmer harmoni og balance. Den virker beroligende. Rosakvarts er kendt som kærligheds stenen. Den fremmer kærligheden omkring og i dig. Det er ofte rosakvartsen eller bjergkrystallen, som er den første sten folk køber.


       RUTILKVARTS


Rutilkvarts er en afbalancerende sten der sætter dig i stand til at skelne væsentligt fra uvæsentligt. Du bliver bevidst om dine egne iboende muligheder. Med rutilkvarts vil du vide, hvad du bør koncentrerer dig om, og hvad der ikke er væsentligt mere, så du ikke bruger din energi på de forkerte ting.

Rutilkvarts åbner og afbalancerer alle dine chakras, går ned i hvert enkelt chakra og tager de ting op, der skal til for at du kan komme videre i din udvikling. Med rutilkvartsen har du muligheder for at opleve og modtage den højest mulige spirituelle indsigt.

Rutilkvarts opløser frygt og vrede i dit sind, og bruger du den på dit hjerte, vil den hente disse følelser frem så du kan slippe dem.

��Med rutilkvartsen har du mulighed for at opleve og modtage den højeste spirituelle indsigt. Al din tankeenergi vil oplyses og du vil være åben for clairvoyante oplevelser. ��Rutilkvartsen vil virke stærkt på solar plexus og den vil skabe forbindelse til kraften inde i dig, så du bliver i stand til at skelne væsentligt fra uvæsentligt. Med Rutilkvartsen kan du opnå ud-af-kroppen oplevelser, og den er ideel til stilhed og meditation. Rutilkvarts er god mod forstyrrelser og ubalancer af nervøs karakter.

                                                                   Titanium Aura er kvarts geode .


Er lavet ved at sammensmelte titanium krystaller under tryk sammen med bjergkrystal som giver det smukke iriserende skær.

Titanium Aura siges at være stenen der overgår alt, ved astral rejser, og er en fremragende krystal til ud-af-kroppen-oplevelser. Den har en høj energi og er nyttig ved fjernelse af energi blokeringer, især dem der hæmmer kreativiteten. Denne sten siges at åbne og styrke alle chakraerne og hjælpe til at stimulere og øge Kundalini energien. Titanium Aura siges at aktivere det tredje øje og hjælper ved clairvoyance, og andre psykiske aktiviteter.


                                                                               Pink Himalaya


kvarts er blød vibration og er en mild energi giver.


Dens energi er ren og dejlig .


Den er ren elegance og nåde, der simpelthen kan konkurrere med alle krystaller i samme selskab.

Den harven renhed , der fremkalder en følelse af dejlig nyskabende energi, som om den var frisk født af Moder Jord og tilbød universet til velsignelse.


Denne unikke krystal består af strålende kærlighed. Den er karismatisk og varm med en dejlig energi af glæde.

Samadhi Kvartz bærer og udstråler jordens varme, kærlige energi og stimulerer hjertet chakra på en dyb måde.


Himalaya kvarts krystaller er en power krystal, der forstærker energi og hensigt . Himalaya kvarts krystaller hjælper med at beskytte en fra negativitet.

BESTILLING

SMS PÅ                        28438237


ELLER EMAIL Bogfinkerne@live.dk


BETALING

MED MOBILE PAY PÅ TLF. 28438237


ELLER VI FINDER UD AF BANKOVERFØRELSE.
Copyright © All Rights Reserved