UNAKIT

STEN OG KRYSTALLER

Birggitte Silkeblomst

Vækst , forandring , manifestation.


             UNAKIT
Unakit er en sten der skaber tryghed, og lærer os at

tage ansvar. Den hjælper os med at se og vurderer

den tilværelse vi har i dag.

Er god til akne, blodtryk (for lavt), bronkitis, cellulite, epilepsi, fodlugt, Unakit er en sten der skaber tryghed, og lærer os at

tage ansvar. Den hjælper os med at se og vurderer

den tilværelse vi har i dag.

hjerteproblemer, hjerte- jordforbindelse, hukommelse, hæmorider, immunsystem, jordforbindelse,kuldskærhed, ligtorne, rygproblemer, selverkendelse, svamp (candida).

                                                                                         Hæmatit


befordrer udholdenhed og selvkontrol. Det er en meget maskulin sten, mangler du kontakt til ”din indre mand”, din handlekraft og din styrke – så brug denne sten.

Hæmatittens energi relaterer til rodchakra, og det er en meget jordforbindende sten, der giver varme og energi samt en god evne til at kunne bevæges sig og dermed også at kunne handle.

Hæmatit er en rodchakra sten, som er bedst kendt for dens følelsesmæssige beskyttelse. Den beskytter dig mod andres negative følelser. Ved at fordybe forbindelsen mellem krop og ånd, giver hæmatit dig en stærk følelse af hvem du er og hvad der er dit.

Hæmatit har en stærk, positiv indvirkning på blødninger af enhver slags. Det være sig menstruationsblødninger, åben sår og sår der ikke vil hele. Her vil hæmatit gå ind og hjælpe med at stoppe blødningen og heale såret.


Hæmatit giver en rolig søvn og kan bruges mod søvnløshed. Ligger du uroligt om natten, så læg denne sten under hovedpuden. Skyldes dine søvnløse nætter, at din partner snorker – så prøv med en hæmatit under din pude, og en rosakvarts under din partners. Rosakvartsen vil få din partner til at slappe af og sove langt mere roligt.

BESTILLING

SMS PÅ                        28438237


ELLER EMAIL Bogfinkerne@live.dk


BETALING

MED MOBILE PAY PÅ TLF. 28438237


ELLER VI FINDER UD AF BANKOVERFØRELSE.
Copyright © All Rights Reserved