ZOIZIT

STEN OG KRYSTALLER

Birggitte Silkeblomst

Vækst , forandring , manifestation.


                                                           Prehnite

er en beskyttende sten, styrker livskraft, og hjælpe i revitalisering! Den stimulerer også energi flowet, letter åndelig kommunikation gennem meditation, og er en stærk sten, til klar og levende drømme! Den er også meget nyttigt til ud-af-kroppen rejser! Prehnite hjælper ved og efter sygdom.

Prehnite forbinder hjerte og tanke, og gør det lettere

for dig at se, hvem du virkelig er, og hvad det er du ønsker af livet. Den forstærker visualiseringsprocessen og dit sande potentiale vil blive tydeligt. Potentiale: Lær hvordan du skal være i harmoni med naturen og hvordan du kan udfolde dit inderste væsen og dit højere selv

               Zoizit


Grøn Zoizit med Rubin

Zoizit er den "modersten" Rubinen ligger i og den grønne Zoizit med rubin, handler om at lykkes med sine projekter og tanker, arbejde og forhold. Du vil opleve, at den samler trådene, fordeler og videregiver. Du vil blive i stand til at udnytte dine evner optimalt.

Zoizit med Rubin samler dine energier og integrerer dem. Den giver en dybere kontakt til andre mennesker, fordi du vil føle dig mere hel og bedre til at iagttage og bedømme. Zoizit med Rubin arbejder med de nedre såvel som de øvre chakras, hvilket giver forbindelse mellem tanker og følelser. Det er en meget vigtig sten i et spirituelt udviklingsforløb. Det er en meget smuk handling, at forære en zoizit med Rubin til et andet menneske, der skal i gang med noget nyt, ud på en lang rejse, er blevet skilt eller skal i gang med en spirituel "rejse", fordi Zoizit med Rubin vil hjælpe vekommende til at samle sine energier og udnytte dem fuldt ud. Den er god ved svimmelhed, træthed eller til at styrke immunforsvaret.

BESTILLING

SMS PÅ                        28438237


ELLER EMAIL Bogfinkerne@live.dk


BETALING

MED MOBILE PAY PÅ TLF. 28438237


ELLER VI FINDER UD AF BANKOVERFØRELSE.
Copyright © All Rights Reserved